Dialogu Kosovë-Serbi, Ashton: Duhet kompromis dhe vendosmëri për të ecur përpara

Publikuar më: 15/9/2023, ora 16:09

Dialogu Kosovë-Serbi, Ashton: Duhet kompromis dhe vendosmëri për të ecur përpara

Publikuar më: 15/9/2023, ora 16:09

Ish përfaqësuesja e lartë e BE dhe ndërmjetësuesja për dialogun Kosovë-Serbitheksoi nevojën për kompromis për të ecur përpara në procesin e dialogut. Sipas saj, liderët e të dyja vendeve duhet të tregojnë më shumë lidership dhe vendosmëri.

Dialogu Kosovë-Serbi, Ashton: Duhet kompromis dhe vendosmëri për të ecur përpara

Publikuar më: 15/9/2023, ora 16:09

Ish përfaqësuesja e lartë e BE dhe ndërmjetësuesja për dialogun Kosovë-Serbitheksoi nevojën për kompromis për të ecur përpara në procesin e dialogut. Sipas saj, liderët e të dyja vendeve duhet të tregojnë më shumë lidership dhe vendosmëri.