Dialogu Kosovë-Serbi, delegacionet takohen në Bruksel të martën dhe të mërkurën

Delegacioni të Kosovës dhe ai i Serbisë, do të takohen në Bruksel të martën dhe mërkurën, në kuadër të dialogut për normalizimin e raporteve.

Sot, përfaqësuesit e të dyja vendeve do të zhvillojnë takime me të dërguarin e posaçëm të BE-së për dialogun Kosovë-Serbi, Mirosllav Lajçak dhe ekipin e tij, ndërsa më 8 shtator do të zhvillohet një takim mes delegacioneve, me ndërmjetësimin e BE.