Dialogu Kosovë-Serbi, diskutohet për asociacionin, ka përafrim për të zhdukurit

Pasi sigluan marrëveshjen për bashkëpunim ekonomik, me bekimin e presidentit amerikan Donald Trump, kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti dhe presidenti serb, Aleksander Vuçiç u ulën edhe një herë në një tryezë së bashku, me ndërmjetësim të Bashkimit Europian.