Dialogu Kosovë-Serbi, dy delegacionet kryejnë takime bilaterale në Shtëpinë e Bardhë

Është dita e takimeve bilaterale. Përpara tryezës së 4 shtatorit në Shtëpinë e Bardhë, kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti dhe presidenti serb, Aleksandër Vuçiç, do të bisedojnë veçmas me zyrtarë të qeverisë së presidentit amerikan, Donald Trump, kryesisht për çështje ekonomike.