Dialogu Kosovë-Serbi, ndërkombëtarët kërkojnë njohje reciproke

Publikuar më: 15/6/2022, ora 14:51

Dialogu Kosovë-Serbi, ndërkombëtarët kërkojnë njohje reciproke

Publikuar më: 15/6/2022, ora 14:51

Analisti i zhvillimeve politike, e specifikisht të dialogut Prishtinë-Beograd, Xhevat Meha, foli në A2 CNN për zhvillimet e fundit në marrëdhëniet mes Kosovës dhe Serbisë.

Dialogu Kosovë-Serbi, ndërkombëtarët kërkojnë njohje reciproke

Publikuar më: 15/6/2022, ora 14:51

Analisti i zhvillimeve politike, e specifikisht të dialogut Prishtinë-Beograd, Xhevat Meha, foli në A2 CNN për zhvillimet e fundit në marrëdhëniet mes Kosovës dhe Serbisë.