Dialogu Kosovë-Serbi, palët pajtohen në Bruksel për marrëveshjen e energjisë

Publikuar më: 21/6/2022, ora 16:14

Dialogu Kosovë-Serbi, palët pajtohen në Bruksel për marrëveshjen e energjisë

Publikuar më: 21/6/2022, ora 16:14

Kosova dhe Serbia u dakordësuan për zbatimin e marrëveshjes për energjinë në kuadër të dialogut të ndërmjetësuar nga Bashkimi Europian. Lajmin e konfirmoi i dërguari i posaçëm i BE-së për dialogun Mirolsav Lajçak pas bisedimeve mes kryenegociatorëve të të dyja vendeve, Besnik Bilsimi dhe Petar Petkovic, në Bruksel.

Dialogu Kosovë-Serbi, palët pajtohen në Bruksel për marrëveshjen e energjisë

Publikuar më: 21/6/2022, ora 16:14

Kosova dhe Serbia u dakordësuan për zbatimin e marrëveshjes për energjinë në kuadër të dialogut të ndërmjetësuar nga Bashkimi Europian. Lajmin e konfirmoi i dërguari i posaçëm i BE-së për dialogun Mirolsav Lajçak pas bisedimeve mes kryenegociatorëve të të dyja vendeve, Besnik Bilsimi dhe Petar Petkovic, në Bruksel.