Dialogu Kosovë-Serbi, proces i paqëndrueshëm me të ardhme të paqartë

Publikuar më: 4/1/2022, ora 15:47

Dialogu Kosovë-Serbi, proces i paqëndrueshëm me të ardhme të paqartë

Publikuar më: 4/1/2022, ora 15:47

Gjatë vitit të kaluar nuk pati asnjë rezultat konkret. Dialogu mes Kosovës dhe Serbisë kaloi vetëm me dy takime të niveli të lartë në Bruksel, ndërsa mosmarrëveshjet mes palëve shuan shanset për një marrëveshje finale. Lëvizja Vetëvendosje pretendon se bisedimet janë kthyer në binarë nën qeverinë e Albin Kurtit.

Dialogu Kosovë-Serbi, proces i paqëndrueshëm me të ardhme të paqartë

Publikuar më: 4/1/2022, ora 15:47

Gjatë vitit të kaluar nuk pati asnjë rezultat konkret. Dialogu mes Kosovës dhe Serbisë kaloi vetëm me dy takime të niveli të lartë në Bruksel, ndërsa mosmarrëveshjet mes palëve shuan shanset për një marrëveshje finale. Lëvizja Vetëvendosje pretendon se bisedimet janë kthyer në binarë nën qeverinë e Albin Kurtit.