Dialogu Kosovë-Serbi, produkti i vizitave të zyrtarëve të lartë të BE dhe SHBA

Analisti Enver Bytyçi solli një panoramë të zhvillimeve të fundit politike në Kosovë pas vizitës së zyrtarëve të lartë Lajçak dhe Palmer.