Dialogu Kosovë-Serbi, të gjithë të mërzitur me Kurtin

Publikuar më: 15/9/2023, ora 14:59

Dialogu Kosovë-Serbi, të gjithë të mërzitur me Kurtin

Publikuar më: 15/9/2023, ora 14:59

Analisti Shqiprim Pula komenton takimin e mbyllur pa sukses mes kryeministrit të Kosovës dhe presidentit serb, Vuçiç. Gishti, edhe këtë herë, u drejtua nga Kurti.

Dialogu Kosovë-Serbi, të gjithë të mërzitur me Kurtin

Publikuar më: 15/9/2023, ora 14:59

Analisti Shqiprim Pula komenton takimin e mbyllur pa sukses mes kryeministrit të Kosovës dhe presidentit serb, Vuçiç. Gishti, edhe këtë herë, u drejtua nga Kurti.