Dialogu me Serbinë, Hale: Marrëveshja është e mundur që këtë vit – A2

Dialogu me Serbinë, Hale: Marrëveshja është e mundur që këtë vit

Marrëveshja për normalizimin e marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë mundtë arrihet që këtë vit, por ajo duhet të kontribuojë për stabilitetin afatgjatë në rajon. Deklarata vjen nga zëvendëssekretari amerikan i Shtetit për Çështje Politike, David Hale, i cili në do të vizitojë Prishtinën dhe Beogradin në datat 8 dhe 9 mars.