Dialogu në Uashington, Grenell: Ta lëmë mënjanë politikën

Në prag të takimit mes përfaqësuesve të Kosovës dhe Serbisë në Uashington, ambasadori Richard Grenell, i dërguari i posaçëm i presidentit Donald Trump për dialogun, tha se popujt e të dyja vendeve meritojnë normalizimin ekonomik dhe shansin për të krijuar një ekonomi të zhvilluar.