Dialogu Prishtinë-Beograd, Rama: Vuçiç duhet, por nuk mund ta pranojë pavarësinë e Kosovës

Publikuar më: 20/9/2022, ora 13:36

Dialogu Prishtinë-Beograd, Rama: Vuçiç duhet, por nuk mund ta pranojë pavarësinë e Kosovës

Publikuar më: 20/9/2022, ora 13:36

Situata në Ballkanin Perëndimor ishte mes pikave kryesore të intervistës që kryeministra Rama dha për median gjermane “Dier Spigel”. Ai është pesimist për njohjen e Kosovës nga Serbia, kur tha se Aleksandar Vuçiç nuk mund ta bëjë këtë. Ai vlerësoi rëndësinë e partneritetit me SHBA dhe shpjegoi se sulmi kibernetitk nga Irani nuk mund të diktojë largimin e muxhahedinëve të strehuar në vendin tonë.

Dialogu Prishtinë-Beograd, Rama: Vuçiç duhet, por nuk mund ta pranojë pavarësinë e Kosovës

Publikuar më: 20/9/2022, ora 13:36

Situata në Ballkanin Perëndimor ishte mes pikave kryesore të intervistës që kryeministra Rama dha për median gjermane “Dier Spigel”. Ai është pesimist për njohjen e Kosovës nga Serbia, kur tha se Aleksandar Vuçiç nuk mund ta bëjë këtë. Ai vlerësoi rëndësinë e partneritetit me SHBA dhe shpjegoi se sulmi kibernetitk nga Irani nuk mund të diktojë largimin e muxhahedinëve të strehuar në vendin tonë.