“Diamond Cup”, të rinjtë dhe sporti i bodybuilding

Publikuar më: 2/12/2021, ora 11:46

“Diamond Cup”, të rinjtë dhe sporti i bodybuilding

Publikuar më: 2/12/2021, ora 11:46

Marin Meksi, i ftuar në Dita Jonë, për të folur për suksesin ndërkombëtar që arriti në Portugali ku u shpall Kampion në Kampionatin Botëror të Ligës Profesioniste IFBB Pro “Diamond Cup”.

“Diamond Cup”, të rinjtë dhe sporti i bodybuilding

Publikuar më: 2/12/2021, ora 11:46

Marin Meksi, i ftuar në Dita Jonë, për të folur për suksesin ndërkombëtar që arriti në Portugali ku u shpall Kampion në Kampionatin Botëror të Ligës Profesioniste IFBB Pro “Diamond Cup”.