Diaspora dhe 25 prilli, KQZ pa vendim zyrtar për votën e shqiptarëve jashtë vendit

Vota e emigrantëve mesa duket nuk do të realizohet as në këto zgjedhje. Florian Haçkaj i ftuar në Ditarin e mesditës për të folur se ku ka mbetur ky proces.