Diaspora dhe sulmet kibernetike, Haçkaj: Mos të habiteni që nesër të kryhen krime me identitetin tonë

Publikuar më: 22/9/2022, ora 23:24

Diaspora dhe sulmet kibernetike, Haçkaj: Mos të habiteni që nesër të kryhen krime me identitetin tonë

Publikuar më: 22/9/2022, ora 23:24

Florian Haçkaj, i shoqatës Diaspora për Shqipërinë e Lirë, jep këndvështrimin e diasporën në një seri problematikash që përfshijnë Shqipërinë, nga skandali i sulmeve kibernetike që po prekin privatësinë e qytetarëve, deri te beteja për një përfshirje me votë të shqiptarëve jashtë kufijve.

Diaspora dhe sulmet kibernetike, Haçkaj: Mos të habiteni që nesër të kryhen krime me identitetin tonë

Publikuar më: 22/9/2022, ora 23:24

Florian Haçkaj, i shoqatës Diaspora për Shqipërinë e Lirë, jep këndvështrimin e diasporën në një seri problematikash që përfshijnë Shqipërinë, nga skandali i sulmeve kibernetike që po prekin privatësinë e qytetarëve, deri te beteja për një përfshirje me votë të shqiptarëve jashtë kufijve.