“Diaspora në SHBA, e shokuar nga ajo që po ndodh në PD, Shqipëria është në moment të dëshpëruar për lidership”

Përditësuar më: 10/1/2022, ora 20:27

“Diaspora në SHBA, e shokuar nga ajo që po ndodh në PD, Shqipëria është në moment të dëshpëruar për lidership”

Përditësuar më: 10/1/2022, ora 20:27

Në lidhje nga SHBA, Besa Sharrah, aktiviste për të drejtat njerëzore dhe për të drejtat e shqiptarëve, komenton situatën politike shqiptare, në sytë e shqiptarëve që jetojnë jashtë kufijve të saj.

“Diaspora në SHBA, e shokuar nga ajo që po ndodh në PD, Shqipëria është në moment të dëshpëruar për lidership”

Përditësuar më: 10/1/2022, ora 20:27

Në lidhje nga SHBA, Besa Sharrah, aktiviste për të drejtat njerëzore dhe për të drejtat e shqiptarëve, komenton situatën politike shqiptare, në sytë e shqiptarëve që jetojnë jashtë kufijve të saj.