Diell dhe nxehtë në rajon

Publikuar më: 4/7/2022, ora 08:26

Diell dhe nxehtë në rajon

Publikuar më: 4/7/2022, ora 08:26

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja