Diell dhe rritje e lehtë e temperaturave në rajon

Publikuar më: 19/7/2022, ora 08:04

Diell dhe rritje e lehtë e temperaturave në rajon

Publikuar më: 19/7/2022, ora 08:04

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja