Diell dhe shumë ftohtë në të gjithë vendin

Publikuar më: 18/1/2022, ora 07:35

Diell dhe shumë ftohtë në të gjithë vendin

Publikuar më: 18/1/2022, ora 07:35

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja