Diell dhe temperatura deri 18 gradë

Publikuar më: 5/12/2022, ora 07:44

Diell dhe temperatura deri 18 gradë

Publikuar më: 5/12/2022, ora 07:44

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja