Diell dhe temperatura deri në 32 gradë

Publikuar më: 20/6/2022, ora 07:50

Diell dhe temperatura deri në 32 gradë

Publikuar më: 20/6/2022, ora 07:50

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja