Diell dhe temperatura shumë të larta edhe në zonat malore

Publikuar më: 24/5/2022, ora 07:47

Diell dhe temperatura shumë të larta edhe në zonat malore

Publikuar më: 24/5/2022, ora 07:47

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja