Diell dhe temperatura të larta në Ballkan, por do vijnë edhe rrebeshet

Publikuar më: 13/5/2022, ora 09:02

Diell dhe temperatura të larta në Ballkan, por do vijnë edhe rrebeshet

Publikuar më: 13/5/2022, ora 09:02

Meteorologia Tanja Porja jep detaje mbi zhvillimin e motit në rajon gjatë fundjavës.

Diell dhe temperatura të larta në Ballkan, por do vijnë edhe rrebeshet

Publikuar më: 13/5/2022, ora 09:02

Meteorologia Tanja Porja jep detaje mbi zhvillimin e motit në rajon gjatë fundjavës.