Diell dhe temperatura të larta në rajon

Publikuar më: 22/7/2022, ora 09:00

Diell dhe temperatura të larta në rajon

Publikuar më: 22/7/2022, ora 09:00

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja