Diell dhe temperatura të larta, termometri arrin 33 gradë

Publikuar më: 23/5/2022, ora 19:54

Diell dhe temperatura të larta, termometri arrin 33 gradë

Publikuar më: 23/5/2022, ora 19:54

Parashikimi i motit vjen në Ditarin e mbrëmjes nga meteorologia Tanja Porja.