Digjet Europa, 47 gradë në Portugali, nën flakë dhe Greqia, Kroacia e Turqia

Publikuar më: 16/7/2022, ora 12:54

Digjet Europa, 47 gradë në Portugali, nën flakë dhe Greqia, Kroacia e Turqia

Publikuar më: 16/7/2022, ora 12:54

Orë dramatike për Europën, ku temperaturat e larta kanë shkaktuar viktima. Ndërsa flakët e zjarrit kanë përfshirë Greqinë, Kroacinë e Turqinë.