Digjet raundi i dytë për presidentin, Spaho: Proces mafioz, propozuan emra pa i pyetur më parë

Publikuar më: 23/5/2022, ora 20:37

Digjet raundi i dytë për presidentin, Spaho: Proces mafioz, propozuan emra pa i pyetur më parë

Publikuar më: 23/5/2022, ora 20:37

Deputeti i Partisë Demokratike dhe anëtari i Rithemelimit, Edmond Spaho e cilësoi një proces mafioz atë të zgjedhjes së presidentit, i cili tashmë ka shkuar në raundin e tij të tretë pa asnjë emër për të votuar. I ftuar në Debat me Alba Alishanin, Spaho u shpreh se për zgjedhjen e kreut të ri të shtetit mungon transparenca, ndërkohë që për Edi Ramën tha se ndonëse bën sikur kërkon gjithëpërfshirje, e ka përcaktuar emrin për president.

Digjet raundi i dytë për presidentin, Spaho: Proces mafioz, propozuan emra pa i pyetur më parë

Publikuar më: 23/5/2022, ora 20:37

Deputeti i Partisë Demokratike dhe anëtari i Rithemelimit, Edmond Spaho e cilësoi një proces mafioz atë të zgjedhjes së presidentit, i cili tashmë ka shkuar në raundin e tij të tretë pa asnjë emër për të votuar. I ftuar në Debat me Alba Alishanin, Spaho u shpreh se për zgjedhjen e kreut të ri të shtetit mungon transparenca, ndërkohë që për Edi Ramën tha se ndonëse bën sikur kërkon gjithëpërfshirje, e ka përcaktuar emrin për president.