“Dikur në parlament ishte elita,” Topalli: Sot politika po shihet si biznes pasurimi i shpejtë

Publikuar më: 23/12/2022, ora 21:29

“Dikur në parlament ishte elita,” Topalli: Sot politika po shihet si biznes pasurimi i shpejtë

Publikuar më: 23/12/2022, ora 21:29

“Politika sot është kthyer në një biznes pasurimi shumë i shpejtë dhe i pandershëm.” Kështu është shprehur ish-kryeparlamentarja Jozefina Topalli në “Intervistë” me Merita Haklajn në A2 CNN.

“Dikur në parlament ishte elita,” Topalli: Sot politika po shihet si biznes pasurimi i shpejtë

Publikuar më: 23/12/2022, ora 21:29

“Politika sot është kthyer në një biznes pasurimi shumë i shpejtë dhe i pandershëm.” Kështu është shprehur ish-kryeparlamentarja Jozefina Topalli në “Intervistë” me Merita Haklajn në A2 CNN.