Dikur rrezikonte të mbyllej, shkolla tregtare në Vlorë, sot ndër më të preferuarat

Publikuar më: 23/9/2022, ora 13:17

Dikur rrezikonte të mbyllej, shkolla tregtare në Vlorë, sot ndër më të preferuarat

Publikuar më: 23/9/2022, ora 13:17

Shkolla tregtare e Vlorës është kthyer në një prej institucioneve arsimore më të preferuara në këtë qytet, për shkak të profileve dhe zanateve që u mëson të rinjve që mbarojnë shkollën 9-vjeçare. Duke parë frekuentimin aktual të kësaj shkolle zor se e beson se disa vite më parë ky institucion arsimor ishte në prag të mbylljes për shkak të numrit të vogël të nxënësve.

Dikur rrezikonte të mbyllej, shkolla tregtare në Vlorë, sot ndër më të preferuarat

Publikuar më: 23/9/2022, ora 13:17

Shkolla tregtare e Vlorës është kthyer në një prej institucioneve arsimore më të preferuara në këtë qytet, për shkak të profileve dhe zanateve që u mëson të rinjve që mbarojnë shkollën 9-vjeçare. Duke parë frekuentimin aktual të kësaj shkolle zor se e beson se disa vite më parë ky institucion arsimor ishte në prag të mbylljes për shkak të numrit të vogël të nxënësve.