Dilaveri: Biznesi ka ndjerë shtrëngesën e shtetit edhe në vitin që sapo mbyllëm

Përditësuar më: 31/12/2021, ora 21:51

Dilaveri: Biznesi ka ndjerë shtrëngesën e shtetit edhe në vitin që sapo mbyllëm

Përditësuar më: 31/12/2021, ora 21:51

Eksperti i ekonomisë, Flobens Dilaveri, komentoi gjendjen e biznesit në vend, duke theksuar se viti që po lëmë pas ishte “sfidues dhe me probleme, si pasojë e pandemisë”.

Dilaveri: Biznesi ka ndjerë shtrëngesën e shtetit edhe në vitin që sapo mbyllëm

Përditësuar më: 31/12/2021, ora 21:51

Eksperti i ekonomisë, Flobens Dilaveri, komentoi gjendjen e biznesit në vend, duke theksuar se viti që po lëmë pas ishte “sfidues dhe me probleme, si pasojë e pandemisë”.