Dilema e amnistisë fiskale, sfida e qeverisë dhe frika e biznesit për pandershmëri

Publikuar më: 28/6/2022, ora 14:19

Dilema e amnistisë fiskale, sfida e qeverisë dhe frika e biznesit për pandershmëri

Publikuar më: 28/6/2022, ora 14:19

Për amnistinë fiskale foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN producentja Ekzekutive për Biznesin, Aurora Sulçe.