Dilemat e tregtisë Shqipëri-Kosovë, Xhafaj: Qeveritë mund të kenë vullnet, por vendos sipërmarrja

Publikuar më: 1/12/2021, ora 22:05

Dilemat e tregtisë Shqipëri-Kosovë, Xhafaj: Qeveritë mund të kenë vullnet, por vendos sipërmarrja

Publikuar më: 1/12/2021, ora 22:05

Pse ka nivele kaq të ulta midis Shqipërisë dhe Kosovës, edhe pse janë dy vende me gjuhë dhe traditë të përbashkët, dhe afër me njëra-tjetrën? “Në fund të ditës qeveritë mund të kenë vullnet, por ka parakushte, në vend të parë një stabilitet politik, dhe e dimë sa herë ka ndërruar qeveria në Kosovë, pastaj është fakti që pavarësisht vullnetit të politikës, Është sipërmarrja ajo që vendos, në bazë të tregtisë së lirë”, thotë deputeti në A2 Business deputeti i PS-së, Etjen Xhafaj, ndërkohë edhe sekretar i Komisionit të Politikës së Jashtme.

Dilemat e tregtisë Shqipëri-Kosovë, Xhafaj: Qeveritë mund të kenë vullnet, por vendos sipërmarrja

Publikuar më: 1/12/2021, ora 22:05

Pse ka nivele kaq të ulta midis Shqipërisë dhe Kosovës, edhe pse janë dy vende me gjuhë dhe traditë të përbashkët, dhe afër me njëra-tjetrën? “Në fund të ditës qeveritë mund të kenë vullnet, por ka parakushte, në vend të parë një stabilitet politik, dhe e dimë sa herë ka ndërruar qeveria në Kosovë, pastaj është fakti që pavarësisht vullnetit të politikës, Është sipërmarrja ajo që vendos, në bazë të tregtisë së lirë”, thotë deputeti në A2 Business deputeti i PS-së, Etjen Xhafaj, ndërkohë edhe sekretar i Komisionit të Politikës së Jashtme.