“Dilni jashtë!”. Tensione në komisionin për siguri në Kosovë, përplasje e ashpër mes kryetarit dhe ministrit

Tensione të larta në Komisionin për Çështje të Sigurisë të Kuvendit të Kosovës. Për të raportuar lidhur me sigurinë në Veri të vendit, ishin thirrur ministri i Brendshëm, Xhelal Svelça, dhe drejtori i policisë, Samedin Mehmeti. Prezenca e tyre në të njëjtën kohë, shkaktoi reagimin e ashpër të kryetarit të komisionit, Bekë Berisha.