Dimër i gjatë dhe i ashpër, rreth 37% e familjeve shqiptare s’mund ta mbajnë shtëpinë të ngrohtë

Publikuar më: 2/9/2022, ora 16:55

Dimër i gjatë dhe i ashpër, rreth 37% e familjeve shqiptare s’mund ta mbajnë shtëpinë të ngrohtë

Publikuar më: 2/9/2022, ora 16:55

Dimri po vjen dhe më shumë se 284 mijë familje, apo thënë ndryshe 37 për qind e totalit nuk mund të mbajnë shtëpitë e tyre të ngrohta siç duhet. Në këtë përfundim del Sekretariati i Komunitetit të Energjisë në një raport-analizë ku e rendit Shqipërinë si vendin e dytë pas Kosovës me nivelin më të lartë të qytetarëve që nuk kanë mundësi të përballojnë të ftohtin.

Dimër i gjatë dhe i ashpër, rreth 37% e familjeve shqiptare s’mund ta mbajnë shtëpinë të ngrohtë

Publikuar më: 2/9/2022, ora 16:55

Dimri po vjen dhe më shumë se 284 mijë familje, apo thënë ndryshe 37 për qind e totalit nuk mund të mbajnë shtëpitë e tyre të ngrohta siç duhet. Në këtë përfundim del Sekretariati i Komunitetit të Energjisë në një raport-analizë ku e rendit Shqipërinë si vendin e dytë pas Kosovës me nivelin më të lartë të qytetarëve që nuk kanë mundësi të përballojnë të ftohtin.