Dimër i vështirë në Shqipëri nga Omicron, pritet rritje infektimesh

Publikuar më: 12/1/2022, ora 14:48

Dimër i vështirë në Shqipëri nga Omicron, pritet rritje infektimesh

Publikuar më: 12/1/2022, ora 14:48

Ky do të jetë dimri më i vështirë për popullatën dhe sistemin shëndetësor. Qarkullimi njëherësh i varianteve të koronavirusit, Delta dhe Omicron, prania e gripit dhe virozave të tjera shtojnë rrezikun për të rënduar shëndetin e qytetarëve dhe situatën në spitale. Eugena Tomini, drejtoresha e Institutit të Shëndetit Publik, paralajmëron rritje të sëmundshmërisë në ditët në vijim nga shkelja e masave anti-Covid dhe përhapja me shpejtësi e variantit Omicron.

Dimër i vështirë në Shqipëri nga Omicron, pritet rritje infektimesh

Publikuar më: 12/1/2022, ora 14:48

Ky do të jetë dimri më i vështirë për popullatën dhe sistemin shëndetësor. Qarkullimi njëherësh i varianteve të koronavirusit, Delta dhe Omicron, prania e gripit dhe virozave të tjera shtojnë rrezikun për të rënduar shëndetin e qytetarëve dhe situatën në spitale. Eugena Tomini, drejtoresha e Institutit të Shëndetit Publik, paralajmëron rritje të sëmundshmërisë në ditët në vijim nga shkelja e masave anti-Covid dhe përhapja me shpejtësi e variantit Omicron.