“Dimri i acartë” në SHBA, dëborë dhe temperatura rekord gjatë të gjithë shkurtit

Shtetet e Bashkuara që prej javës së shkuar po përjetojnë një dimër të acartë. Temperaturat minimale që kanë thyer çdo rekord të mëparshëm dhe shumë shtete kanë shpallur gjendjen e emergjencës.