“Dimri i errët” i Europës… Parashikohet krizë në Britani, Gjermania përgatitet për mungesë gazi

Publikuar më: 19/8/2022, ora 15:46

“Dimri i errët” i Europës… Parashikohet krizë në Britani, Gjermania përgatitet për mungesë gazi

Publikuar më: 19/8/2022, ora 15:46

Europa po bëhet gati për një dimër të vështirë. Në Britaninë e Madhe, një grup aktivistesh për kujdesin shëndetësor paralajmëron krizë humanitare gjatë stinës më të ftohtë, kur familjet me të ardhura të ulëta do të përballen me fatura të shtrenjta të energjisë dhe kjo mund të shkaktojë probleme serioze fizike dhe mendore.

“Dimri i errët” i Europës… Parashikohet krizë në Britani, Gjermania përgatitet për mungesë gazi

Publikuar më: 19/8/2022, ora 15:46

Europa po bëhet gati për një dimër të vështirë. Në Britaninë e Madhe, një grup aktivistesh për kujdesin shëndetësor paralajmëron krizë humanitare gjatë stinës më të ftohtë, kur familjet me të ardhura të ulëta do të përballen me fatura të shtrenjta të energjisë dhe kjo mund të shkaktojë probleme serioze fizike dhe mendore.