Dimri i tretë në Klos, banorët dalin nga çadrat e mykura dhe rifuten në shtëpitë e dëmtuara

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 14:12

Dimri i tretë në Klos, banorët dalin nga çadrat e mykura dhe rifuten në shtëpitë e dëmtuara

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 14:12

Në fshatin Benj të Klosit disa familje që jetonin në çadra janë rikthyer për të jetuar në banesat e dëmtuara të 26 nëntorit 2019. Jetesa në çadër për ta është e pamundur për një dimër të tretë, duke rrezikuar të jetojnë në shtëpitë e rrënuara. Klosi ishte një nga bashkitë që nuk u përfshi në procesin e Rindërtimit.

Dimri i tretë në Klos, banorët dalin nga çadrat e mykura dhe rifuten në shtëpitë e dëmtuara

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 14:12

Në fshatin Benj të Klosit disa familje që jetonin në çadra janë rikthyer për të jetuar në banesat e dëmtuara të 26 nëntorit 2019. Jetesa në çadër për ta është e pamundur për një dimër të tretë, duke rrezikuar të jetojnë në shtëpitë e rrënuara. Klosi ishte një nga bashkitë që nuk u përfshi në procesin e Rindërtimit.