Dimri i vështirë në prag, luftë e kombinuar ndaj COVID-19 dhe gripit të stinës në popullatë

Përditësuar më: 9/11/2021, ora 15:48

Dimri i vështirë në prag, luftë e kombinuar ndaj COVID-19 dhe gripit të stinës në popullatë

Përditësuar më: 9/11/2021, ora 15:48

Qarkullimi i koronavirusit dhe i rikthimit, pas një viti mungese, edhe i gripit të stinës, kërkon kombinim të sulmit mjekësor në mbrojtje të popullatës këtë dimër. Mjekët shpjegojnë se si duhet të merret vaksina ndaj covid-19 dhe kundër gripit, veçanërisht tek moshat më të rriskuara.

Dimri i vështirë në prag, luftë e kombinuar ndaj COVID-19 dhe gripit të stinës në popullatë

Përditësuar më: 9/11/2021, ora 15:48

Qarkullimi i koronavirusit dhe i rikthimit, pas një viti mungese, edhe i gripit të stinës, kërkon kombinim të sulmit mjekësor në mbrojtje të popullatës këtë dimër. Mjekët shpjegojnë se si duhet të merret vaksina ndaj covid-19 dhe kundër gripit, veçanërisht tek moshat më të rriskuara.