Dior frymëzohet nga Greqia e lashtë

Perëndeshat greke pushtuan pasarelën e Dior. Drejtoresha artistike e kompanisë, Maria Grazia Chiuri e çoi publikun e javës së modës “haute couture” në Paris, në Greqinë e lashtë, duke propozuar veshje transparente, me dantella dhe pëlhura të derdhura.