Disa fakte interesante për Papa Françeskun

Publikuar më: 23/12/2022, ora 07:25

Disa fakte interesante për Papa Françeskun

Publikuar më: 23/12/2022, ora 07:25

Papa Françesku është Papa i parë jezuit dhe Papa i parë nga Amerika Latine. Papa i parë që u shpall nga Times Magazine si “Personi i Vitit” në një kohë të shkurtër në detyrë dhe Papa i parë që doli në kopertinën e Rolling Stones.

Disa fakte interesante për Papa Françeskun

Publikuar më: 23/12/2022, ora 07:25

Papa Françesku është Papa i parë jezuit dhe Papa i parë nga Amerika Latine. Papa i parë që u shpall nga Times Magazine si “Personi i Vitit” në një kohë të shkurtër në detyrë dhe Papa i parë që doli në kopertinën e Rolling Stones.