Disa orë nën flakë, zjarri shkrumbon pallatin në Tiranë

Publikuar më: 14/9/2023, ora 19:29

Disa orë nën flakë, zjarri shkrumbon pallatin në Tiranë

Publikuar më: 14/9/2023, ora 19:29

Gazetarja Ornela Joti sjell detaje të hollësishme rreth zjarrit që përfshiu një pallat në zonën e ish-parkut dhe që shkatërroi dhjetëra banesa.