Diskriminimi në Shqipëri, dëshmia rrëqethëse e Panajot Alushit, çështja e të cilit po gjykohet sot në Strasburg

Publikuar më: 9/6/2022, ora 21:21

Diskriminimi në Shqipëri, dëshmia rrëqethëse e Panajot Alushit, çështja e të cilit po gjykohet sot në Strasburg

Publikuar më: 9/6/2022, ora 21:21

Në Absolut 4 u prezantua dëshmia e dhimbshme e Panajot Alushit, i cili tregoi problemet që ka hasur ai dhe familja e tij pas një incidenti me Policinë e Shtetit. I riu nga komuniteti rom tregon kalvarin e vuajtjeve në gjykata dhe diskriminimin ndaj tij për një ngjarje që ai pretendon se nuk ishte shkaktar. Tashmë, dosja e familjes Alushi po shqyrtohet nga Gjykata për të Drejtat e njeriut në Strasburg.

Diskriminimi në Shqipëri, dëshmia rrëqethëse e Panajot Alushit, çështja e të cilit po gjykohet sot në Strasburg

Publikuar më: 9/6/2022, ora 21:21

Në Absolut 4 u prezantua dëshmia e dhimbshme e Panajot Alushit, i cili tregoi problemet që ka hasur ai dhe familja e tij pas një incidenti me Policinë e Shtetit. I riu nga komuniteti rom tregon kalvarin e vuajtjeve në gjykata dhe diskriminimin ndaj tij për një ngjarje që ai pretendon se nuk ishte shkaktar. Tashmë, dosja e familjes Alushi po shqyrtohet nga Gjykata për të Drejtat e njeriut në Strasburg.