Diskutime për veriun në Uashington, kërkohet ndërtimi i një baze ushtarake të SHBA në Kosovë

Përditësuar më: 21/10/2021, ora 15:52

Diskutime për veriun në Uashington, kërkohet ndërtimi i një baze ushtarake të SHBA në Kosovë

Përditësuar më: 21/10/2021, ora 15:52

Kosova i kërkon Amerikës që të ndërtojë një bazë ushtarake në territorin e saj. Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, njoftoi se kjo po shqyrtohet aktualisht nga Uashingtoni, teksa në vizitën e tij në SHBA diskutoi dhe për situaten në veri të vendit.

Diskutime për veriun në Uashington, kërkohet ndërtimi i një baze ushtarake të SHBA në Kosovë

Përditësuar më: 21/10/2021, ora 15:52

Kosova i kërkon Amerikës që të ndërtojë një bazë ushtarake në territorin e saj. Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, njoftoi se kjo po shqyrtohet aktualisht nga Uashingtoni, teksa në vizitën e tij në SHBA diskutoi dhe për situaten në veri të vendit.