Dita Botërore e Autizmit, “Run4autism” si mund të mbështetet në pandemi?

Sot është 2 Prill, dita botërore e Autizmit, e cila edhe në vendin tonë ka bërë bashkë mijëra që vrapojnë për të ndërgjegjësuar mbi këtë çështje. Por si mbështeten familjet, që jetojnë me autizimin kur është pandemi? Arbër Kadia, një vrapues i rregullt për autizmin, foli në Dita Jonë për mbështetjen e këtij projekti në pandemi.

  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, Sfidat për zgjedhje të lira!
  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, i ftuar Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi
  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, i ftuar ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi
  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, të ftuar dhe analistët Edlira Gjoni dhe Mentor Kikia