Dita botërore e autizmit, trajtimi në Shqipëri dhe problemet

Për të folur rreth kësaj teme të ndjeshme në Ditarin e mbrëmjes në A2 ishte e ftuar terapistja e një qendre kujdesi për fëmijë, Zengjine Basha.