Dita Botërore e Refugjatëve, Shqipëria po konfirmohet si shteg kalimi i emigrantëve për në Perëndim

Publikuar më: 20/6/2022, ora 20:37

Dita Botërore e Refugjatëve, Shqipëria po konfirmohet si shteg kalimi i emigrantëve për në Perëndim

Publikuar më: 20/6/2022, ora 20:37

Përherë dhe më shumë, refugjatët nga Lindja e Mesme dhe Afrika po e konsiderojnë Shqipëri si shteg kalimi për në Perëndim. Kjo ecuri vijoi edhe në 5 muajt e parë të vitit, periudhë kohore në të cilën në kufij dhe brenda territorit të vendit u kapën më shumë se 4 mijë emigrantë të parregullt, kryesisht nga Siria, Maroku e Algjeria.

Dita Botërore e Refugjatëve, Shqipëria po konfirmohet si shteg kalimi i emigrantëve për në Perëndim

Publikuar më: 20/6/2022, ora 20:37

Përherë dhe më shumë, refugjatët nga Lindja e Mesme dhe Afrika po e konsiderojnë Shqipëri si shteg kalimi për në Perëndim. Kjo ecuri vijoi edhe në 5 muajt e parë të vitit, periudhë kohore në të cilën në kufij dhe brenda territorit të vendit u kapën më shumë se 4 mijë emigrantë të parregullt, kryesisht nga Siria, Maroku e Algjeria.