Dita Botërore e Ushqimit, ndryshimet klimatike po sfidojnë zinxhirin e furnizimit

Publikuar më: 16/10/2021, ora 16:57

Dita Botërore e Ushqimit, ndryshimet klimatike po sfidojnë zinxhirin e furnizimit

Publikuar më: 16/10/2021, ora 16:57

Dita Botërore e Ushqimit, e cila përkon me themelimin e Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Ushqimin dhe Bujqësinë e gjen Shqipërinë dhe mbarë botën të kërcënuar nga një stuhi krizash.

Dita Botërore e Ushqimit, ndryshimet klimatike po sfidojnë zinxhirin e furnizimit

Publikuar më: 16/10/2021, ora 16:57

Dita Botërore e Ushqimit, e cila përkon me themelimin e Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Ushqimin dhe Bujqësinë e gjen Shqipërinë dhe mbarë botën të kërcënuar nga një stuhi krizash.