Dita e 11 e grevës së urisë, naftëtarët ngujohen, refuzojnë ujin dhe mjekun

Në ditën e 11 të grevës së urisë, 10 naftëtarët e uzinës së përpunimit të naftës në Ballsh, janë ngujuar.

Ata janë vetëmbyllur brenda ambienteve ku po zhvillojnë grevën duke njoftuar edhe vendimin ekstrem që kanë marrë.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 4 viktima në 24 orët e fundit, 458 në total
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 301 raste në 24 orët e fundit, 17651 në total
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 58 të shëruar në 24 orët e fundit, 10225 në total