Dita e 69 e luftës në Ukrainë, Rusia bombardon uzinën e çelikut në Mariupol dhe Odesën

Publikuar më: 3/5/2022, ora 11:39

Dita e 69 e luftës në Ukrainë, Rusia bombardon uzinën e çelikut në Mariupol dhe Odesën

Publikuar më: 3/5/2022, ora 11:39

Dita e 69 e luftës së Rusisë në Ukrainë nisi me sirenat e luftës. Ato u dëgjuan në disa qytete në lindje të vendit. Ushtria ruse bombardoi uzinën e çelikut në Mariupol, aty ku thuhet se mbi 200 civilë kanë mbetur ende të bllokuar.

Dita e 69 e luftës në Ukrainë, Rusia bombardon uzinën e çelikut në Mariupol dhe Odesën

Publikuar më: 3/5/2022, ora 11:39

Dita e 69 e luftës së Rusisë në Ukrainë nisi me sirenat e luftës. Ato u dëgjuan në disa qytete në lindje të vendit. Ushtria ruse bombardoi uzinën e çelikut në Mariupol, aty ku thuhet se mbi 200 civilë kanë mbetur ende të bllokuar.